Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/05/2015 16:36 - Algemeen

Olivier Philippaerts is ontgoocheld

Het stof is gaan liggen maar de ontgoocheling blijft. Olivier Philippaerts heeft zich neergelegd bij zijn niet selectie voor het EK jumping later deze maand in het Duitse Aken maar de klap is hard aangekomen.

“Bij het begin van het buitenseizoen hebben we een programma opgesteld” begint Olivier Philippaerts zijn verhaal. “De bedoeling was om te pieken naar het EK. Dan kan je niet van meet af aan goede resultaten neerzetten. Je moet de vorm van je paarden opbouwen en dat hebben we gedaan tijdens ons verblijf in Spruce Meadows waar we wekenlang hebben deelgenomen aan meerdere vijfsterrenwedstrijden. Die opeenvolging van topwedstrijden was de reden waarom we naar Canada trokken. Samen met mijn broer Nicola eindigden we 27 keer in de top 10 en met Armstrong van de Kapel behaalde ik een derde en een zevende plaats in de GP. Na onze succesvolle deelname aan Spruce Meadows werd ik geselecteerd voor de landenprijs van Hickstead. Armstrong bevestigde zijn goede vorm met twee foutloze omlopen. Hét bewijs dat onze aanpak, een gestage voorbereiding en proberen te pieken naar het EK, de enige goede keuze was. De niet selectie ontgoochelt me enorm maar er is maar één manier om te antwoorden en dat is resultaten neerzetten. Ik respecteer de keuze van de bondscoach en ik wens hem en het team heel veel succes.”

bron: stal Philippaerts

TAGS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions