Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/03/2015 17:43 - Jumping

Pieter Devos eerste winnaar Den Bosch

Pieter Devos is de eerste winnaar van Indoor Brabant. Na de dressuurreeksen startte in s' Hertogenbosch de vijfsterren CSI met een proef op tijd en dat was een kolfje naar de hand van Pieter en Couscous van Orti (Nabab de Reve). Zij haalden het met meer dan twee seconden voorsprong van Wout Jan van der Schans (Zorro) en Katharina Offel (B Onze Z). Nicola Philippaerts (Ustina Sitte, Clinton) bleef ook foutloos en eindigde op de elfde plaats. Constant Van Paesschen (Citizenguard Taalex, Tangelo vd Zuuthoeve) kwam buiten met 6 strafpunten, Olivier Philippaerts en Zandigo (Jumob Jet) verzamelden 8 strafpunten.

In de proef 1.55m werd Devos ook nog tweede achter Marco Kutscher (Cornet's Cristallo). Hij zadelde Candy (Nabab de Rêve) in de proef op tijd. Winningmood werd derde. Ook Olivier en Nicola Philippaerts bleven foutloos op Armstrong vd Kapel en Challenge vd Begijnakker, die voortaan het voorvoegsel H&M hebben gekregen. Harrie Smolders en Emerald liepen rustig foutloos rond.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions