Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2014 16:55 - Jumping

Eerste WB voor Bertram Allen

Bertram Allen heeft in Verona zijn eerste wereldbeker gewonnen. Met Molly Malone (Kannan) wint hij het in barrage van Maikel van der Vleuten (VDL Groep Verdi, Quidam de Revel) en Marcus Ehning (Cornado, Cornet Obolensky). De top zes bleef foutloos in een barrage met tien, waarin ook Daniel Deusser sprong met Forlap. Zij kregen één foutje in de jump off. Geen Belgen in de barrage. Niels Bruynseels (Pommeu du Heup) en Olivier Philippaerts (Cabrio vd Heffinck) strandden in de top 20 met respectievelijk vier en acht strafpunten in het basisparcours. In de voorafgaande 1.50m-proef werd Olivier Philippaerts wel mooi derde op de relatief onervaren vosmerrie Fleur de Kalvarie (Nabab de Rêve), een kleindochter van Dorothee de Kalvarie. Daniel Deusser en Erco vh Roosakker (Darco) stonden op vijf.

 

Aan de top van het West-Europese WB-klassement verandert niets. Op één blijft Olympisch kampioen Steve Guerdat staan, die weer een paar punten pakt met Abführen's Paille. Jur Vrieling, de revelatie van de Scandinavische etappes, blijft op twee staan.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   NIELS BRUYNSEELS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions