Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2014 07:56 - Jumping

Twins vullen meteen halve prijsuitreiking

Na hun eerste proef van een Amerikaanse indoortournee stond de tweeling Philippaerts meteen vier keer in de topacht. Ze reden in de openingsproef van CSI-W Washington meteen al hun meegereisde paarden en stuurden die allemaal foutloos rond. Winst was weggelegd voor de allerlaatste amazone Jessica Springsteen (22), "Born In The USA" als dochter van ene Bruce. Haar merrie Davendy S (Kashmir vh Schuttershof) is dan weer 'born in Belgium' bij Frederik Spiessens.

 

Jessica's trainer Laura Kraut (Zero), die al die tijd aan de leiding stond, werd tweede, gevolgd door een eerste Philippaerts. Nicola stond op drie met J'espere Dream (Darco) en op vijf met Challenge vd Begijnakker Z (Chellano Z). Olivier werd zesde en achtste met Carlito C (Kannan) en Armstrong vd Kapel (Quasimodo Z) en tussenin stond nog HH Carlos Z (Chellano Z), het vroeger toppaard van Nicola, nu onder Mclain Ward.

 

Het wereldbekerconcours van Washinton vindt plaats in het Verizon Center, op minder dan een kilometer van het Witte Huis.

 

Jessica Springsteen:

 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions