Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2014 21:10 - Mennen

Lázár trekt zich terug uit Werelbeker

De Hongaarse vierspanrijder Zoltán Lázár trekt zich terug uit de Wereldbeker.

 

De meervoudig Hongaars-en Wereldkampioen is één van de tien menners die zich heeft gekwalificeerd voor het Wereldbekerseizoen 2014/2015. Lázár wil zich concentreren op de organisatie van de Wereldbekerwedstrijd voor vierspannen en springruiters in Boedapest eind november en op het WK tweespannen, dat volgend jaar in Hongarije wordt verreden.

 

Officieel vindt van 31 oktober tot en met 2 november de laatste Wereldbeker kwalificatiewedstrijd plaats in het Franse Pau. Door het tegenvallend aantal inschrijvingen is het echter niet duidelijk of deze wedstrijd nog meetelt. Er moeten minimaal rijders uit drie verschillende landen aan de start komen om de wedstrijd te laten meetellen voor de Wereldbekerkwalificatie.

 

Door het uitvallen van Lázár schuift Mark Weusthof op naar de achtste plaats, maar aangezien Theo Timmerman, IJsbrand Chardon en Koos de Ronde boven hem staan en er maximaal drie rijders per land mogen deelnemen, valt Weusthof helaas buiten de boot.

Glenn Geerts en Werner Ulrich schuiven nu op naar de respectievelijke 9e en 10e plaats in de tussenstand.

 

Bron: hoefnet.nl

Foto's :
TAGS   |   GLENN GEERTS   |   WB MENNEN 2014-2015

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions