Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2014 00:14 - Mennen

Glenn Geerts probeert Lipizzaners

Glenn Geerts probeert Lipizzaners...

In de FEI ranking voor deelname aan Wereldbeker 2014-2015 bezet Glenn Geerts momenteel plaats elf. Volgens het FEI-reglement neemt de top tien deel aan de FEI-indoors.

 

Pau, van 30 oktober tot 2 november is de laatste kwalificatiewedstrijd van het jaar en kan eventueel een wijziging brengen. Toch is de kans dat Glenn Geerts een kwalificatieplaats behaalt reëel.

Met dit perspectief  heeft Glenn een span Lipizzaners op stal.

 

Glenn Geerts "Mijn deelname aan de indoor wereldbeker maakt veel kans. Momenteel sta ik nog op plaats elf, maar er volgen waarschijnlijk nog enkele annulaties. Wij wachten de laatste wedstrijd in Pau af maar ondertussen proberen wij wel een indoorspan want onze outdoorpaarden hebben de laatste maanden super gepresteerd en zijn toe aan een rustperiode. Het vierspan Lipizzaners waarmee  Peter Van den Oudenland vorig jaar Belgisch kampioen werd is te koop, en staat nu bij ons op proef.  In Utrecht nam ik voor de eerste keer deel aan een indoor met drie van de vier Lipizzaners en werd er derde. Er was voldoende snelheid maar er vielen teveel ballen, dus dat wordt nog trainen. Voor mij is dit weer een uitdaging waarvan ik veel kan leren; hoe loopt dit span, wat en hoe kan ik beter en sneller presteren... Volgende zondag nemen Edouard en ik deel aan de indoor in Hapert. Voor ons is het een training maar ook een try out voor Paard & Koets."

 

Foto's :
TAGS   |   GLENN GEERTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions