Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
08/03/2014 10:14 - Jumping

Olivier opnieuw op podium dankzij Carlito C

Olivier Philippaerts werd gisteren tweede in de Speed Classic. Net als in Falsterbö, Aken en Fontainebleau kan hij rekenen op de snelheid van Carlito C (Kannan), de ruin van Frans Lens. William Whitaker (Upperclass) won. Neef Robert Whitaker (Jahil) stond op plaats drie. Nicola was de langzaamste dubbel nuller met Quenzo de la Roque (Kannan) en werd achtste. Eerder op de dag in een 1.50m-reeks werd Nicola Philippaerts negende met Forever d'Arco ter Linden (Darco) na vier punten in de barrage. Hier was het Robert Whitaker die met Catwalk de zege binnenhaalde.

 

Trevor Breen won de fameuze Queen Elizabeth II Cup met de BWP'er Adventure de Kannan (Kannan), gefokt door Andre Vorsselmans. De Belgen werden niet geïnviteerd om deel te nemen aan deze proef. Vandaag in de King George Cup, de GP van Hickstead, treedt het integrale Belgisch team nog eens aan. Enkel Pieter Devos rijdt niet zijn eerste paard Dream, maar Echo D. Vijfde man Olivier Philippaerts zadelt Cabrio vd Heffinck.

TAGS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions