Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/07/2014 21:37 - Algemeen

Clinic van Parelli met Philippaerts tweeling

Op 20 augustus komt de nummer één 'paardenfluisteraar' ter wereld, Pat Parelli in België een demonstratie geven samen met Nicola en Olivier Philippaerts. Het is een non-profit event, de toegang is voor iedereen gratis. 

 

Gemiddeld één keer per jaar komt Pat Parelli naar Europa voor demonstraties, onder andere uitverkochte avondshows op 's werelds grootste paardenbeurs Equitana in Duitsland, en dit jaar komt hij naar België! Hij geeft op 20 augustus een drie uur durende demonstratie op Sentower Park in Opglabbeek.

 

Pat Parelli is een Amerikaanse paardengedragsdeskundige met tonnen ervaring. Hij leerde indertijd van verschillende grote 'paardenfluisteraars' om met paarden om te gaan op een andere, meer paardvriendelijke en natuurlijke manier en hij gebruikte in 1982 voor het eerst de term 'Natural Horsemanship' hiervoor. Intussen heeft hij zijn filosofie van 'Love, Language & Leadership' (liefde, taal en leiderschap) al over heel de wereld gedemonstreerd, onder andere aan de Engelse koningin. Pat Parelli werkte ook al (zeer succesvol) met drie Olympische teams. 

Hopelijk kunnen ook Nicola en Olivier Philippaerts uit deze samenwerking evenveel voordeel halen als de italiaanse jumpingruiter Luca Moneta die zijn toenemende internationale succes (vaak met zogezegd 'moeilijke' paarden) toeschrijft aan zijn kennis van Natural Horsemanship en de lessen die hij van Pat Parelli kreeg.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions