Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/06/2014 20:50 - Jumping

Olivier Philippaerts 3e in GP & beste ruiter

Op het vier sterrenconcours van Franconville was Olivier Philippaerts opnieuw de beste Belg én de beste ruiter van het concours. Hij won vanochtend voor de tweede maal dit weekend de kleine tour met Carlito C en werd derde in de GP met zijn grote belofte Armstrong vd Kapel (Quasimodo Z). Olivier was dit seizoen ook al beste ruiter van het concours in Lummen en in Sankt-Gallen.

 

De GP van Franconville kwam op naam van Egyptenaar Karim Elzoghby (Amelia), die een halve seconde sneller aankwam dan de Amerikaanse Brianne Goutal op Wirma. Olivier was de derde en langzaamste nuller in de barrage, waarvoor slechts vier combinaties in aanmerking kwamen. In de basisomloop maakte Nicola Philippaerts (Forever d'Arco ter Linden) twee fouten. Niels Bruynseels en Pommeau du Heup maakten er drie, plus ook een tijdsoverschrijding. Philippe Le Jeune (Andretti) totaliseerde veertien punten en Jose Thiry kwam niet aan.

TAGS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions