Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/05/2014 22:30 - Mennen

Windsor, 4de plaats voor T Bax en G Geerts

WindMooie resultaten voor Tinne Bax en Glenn Geerts.
Deze vierspanmenners pony's en paarden sluiten CAI Windsor af op de vierde plaats.


 

Slechts drie vierspanmenners paarden bleven vandaag dubbel foutloos in de vaardigheid. Voor Glenn Geerst viel er één bal maar hierdoor kwam zijn vierde plaats in het eindklassement niet in gevaar. Het Windsor-podium bestond uit Chester Weber, Boyd Exell en Koos de Ronde.
Edouard Simonet mag voor zijn eerste deelname in Windsor terug blikken op een bijzonder regelmatige wedstrijd met een achtste plaats als eindresultaat. Gert Schrijvers liet achttien punten in de vaardigheid noteren en eindigde op plaats dertien, één plaats voor zijn Waalse collega Félix-Marie-Brasseur.

 

Bij de vierspan pony's reden Jan de Boer, Sara Howe en MartinThiemann zich naar de top-drie. Tinne Bax werd tweede in de vaardigheid en verdiende hiermee een plaats voorwaarts in het eindklassement. Collega Bart Verdroncken werd wel knap vijfde inde marathon maar diende na de vaardigheid een plaats in te leveren.

 

De Ier Barry Capstick won dressuur en vaardigheid en schreef voor de tweespan paarden Windsor 2014 overtuigend op zijn naam. Harry Verstappen won wel de marathon maar na drie afgereden balletjes en enige tijdsoverschrijding bleef alleen de tweede plaats het hoogst haalbare. De Argentijnse Amely von Buchholtz werd knap derde.

De beste Belg bij de tweespan paarden werd Roger Vercruyssen op plaats elf, Wim Heylen, eveneens een WK-kandidaat voor 2015 werd wel achtste in de vaardigheid maar sluit de reeks af op plaats veertien.

Alle info en uitslagen via Live Scoring

 

Foto's :
TAGS   |   GLENN GEERTS   |   TINNE BAX   |   WINDSOR   |   WINDSOR 2014

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions