Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/05/2014 21:29 - Mennen

Windsor, Glenn Geerts wint marathon

Ook drie weken eerder, in Horst, schreef Glenn Geerts de marathon op zijn naam. Vandaag zette hij in Windsor een foutloos parcours neer met super snelle tijden. Koos de Ronde werd tweede voor Boyd Exell en Chester Weber.

 

Glenn Geerts maakt in het klassement een sprong van plaats negen naar plaats vier. Edouard Simonet deed vandaag met zijn Arabo-Fries vierspan een goede zaak in Windsor en staat nu op plaats acht.

Gert Schrijvers en Félix-Marie Brasseur staan na dresuur en marathon respectievelijk op plaatsen elf en zeventien.

 

Jan de Boer blijft riant aan de leiding met meer dan twintig punten verschil op de Britse Sara Howe. De Belgische pony menners Bart Verdroncken en Tinne Bax (tweede plaats in dressuur 41,09) bezetten plaatsen vier en vijf.

 

Bij de tweespannen won vandaag marathonspecialist Harry Verstappen. De Ierse dressuurwinnaar (36,16) Barry Capstick blijft wel aan de leiding in het tussenklassement met een verschil van vijf punten op Verstappen. De Belgisch kampioen Roger Vercruyssen werd negende in de marathon en staat nu op plaats twaalf. Zijn collega Wim Heylen startte op vrijdag beloftevol op plaats acht met een dressuur van 56,75 punten maar kende vandaag een mindere dag en sluit de categorie af op plaats vijftien.

 

Morgen vanaf 09.30 uur plaatselijke tijd wordt de vaardigheid verreden.

Alle info en uitslagen rechtstreeks te volgen via Live Score.

TAGS   |   GLENN GEERTS   |   WINDSOR   |   WINDSOR 2014

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions