Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2014 14:44 - Jumping

Guy Williams klopt broers Philippaerts

De landenprijs is nog niet eens begonnen en het publiek wordt in Lummen al op haar wenken bediend. Nicola en Olivier Philippaerts leken af te stevenen op een eerste en tweede plaats in de Rankingproef over 1.50m, maar de voorlaatste ruiter in de barrage stak daar een stokje voor. Guy Williams ​wint met zijn voshengst Golddigger (Calvados) met een seconde voorsprong. Nicola wordt tweede op Forever d'Arco ter Linden (Darco). Olivier Philippaerts werd derde met Armstrong vd Kapel (Quasimodo Z), die alweer al het goede bevestigt dat van hem verwacht wordt.

 

Penelope Leprevost werd als laatste amazone in de barrage nog vierde op Flora de Mariposa (For Pleasure), net voor Carlos Motta Ribas met Pelvin Z (Picasso Z), bekend van in de zesbarenproef te Mechelen. Gudrun Patteet (Sea Coast Pebles Z), Dirk Demeersman (Ustina Sitte) en Maurice Van Roosbroeck (Dylano) bleven niet foutloos in de barrage. 

 

Op de Garden Arena won Jan De Pauw met zijn schimmelhengst Gasper vd Doorn de 1.40m proef in het kader van de CSI2*-competitie. Hij overtroefde zijn dorpsgenoot Bart Clarys (Elien).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions