Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2014 18:29 - Jumping

Armstrong vd Kapel tweede in GP Arezzo

Armstrong vd Kapel (Quasimodo Z) is onder Olivier Philippaerts tweede geworden in de GP 1.50m van CSI3* Arezzo. Winst na twee manches was er voor Roger-Yves Bost met de Nabab-zoon Poker des Dames, een getalenteerde ruin van Lady Georgina Forbes en geboren bij Agnes en Daniel Demesmaeker. Olivier Philippaerts nam even de leiding in handen, maar moest uiteindelijk een goeie seconde toegeven met de Zangersheide gekeurde hengst van Jan Vermeiren. Leopold van Asten werd derde na twee foutloze omlopen van VDL Groep Zidane (Heartbreaker). Malin Baryard-Johnsson werd vierde op Baltimore (Balou du Rouet). 

 

Eén punt over twee omlopen was er in deze GP voor nog een nieuwe combinatie. Noem Neriske Prinsloo en Effect vd Bisschop (Clinton) maar dé revelatie van het concours. Gisteren werden ze al zevende, en nu zesde. En of ze aanspraak maken op deelname aan de WEG in Normandië!

 

Kevin Gielen werd tiende na vier punten uit de eerste omloop, maar een snelle foutloze tweede manche op Fariska (Nonstop). Nicola Philippaerts (Forever d'Arco ter Linden) en Michael Van Den Bosch hielden ook één fout over uit de eerste omloop, maar haalden door een tragere chrono niet meer de tweede ronde.

 

Nicola won vanochtend nog de 1.35m proef met Fons vh Geyzeven, voor Hendrik Denutte en Shaia de Macheco. In de 1.45m-rankingproef stond Olivier Philippaerts ook al op de negende plaats na vier punten in de barrage op Cooper vd Heffinck. Vier nakomelingen van Cornet Obolensky haalden de topacht.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions