Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/02/2014 08:47 - Jumping

Double H koopt Carlos VHP Z voor Mclain Ward

Mclain Ward gaat opnieuw rijden voor Double H Farm van spoorwegengigant Hunter Harrisson. Het duo had al samengewerkt van 2003 tot 2006 met paarden als Goldika, Sapphire, Quickstar II Z en Oasis. Nu heeft Double H Farm Carlos VHP Z (Chellano) gekocht voor de tweevoudig Olympisch kampioen. Ward was ook al te zien in het zadel bij HH Fleur (Darco), de lookalike van Sapphire. 

 

Het nieuw partnership is ontstaan nadat Double H Farm Rodrigo Pessoa vorig jaar als ruiter opgaf en nadat Mclain Ward zijn toppaarden Antares en Super Trooper van zijn leerlinge Katie Dinan verloor aan haar nieuwe trainer Beat Mandli. 

 

De aankoop van Carlos VHP Z (Chellano Z) moet Mclain Ward, de huidige nummer 19 ter wereld in de top van de ranking houden. Ze zullen elkaar in Florida leren kennen, maar komen deze zomer ook in Europa springen.

 

Met zijn vorige ruiter Nick Dello Joio werd Carlos VHP Z nog derde in een CSI2* GP te Wellington. Hij was nog maar pas aangekocht door familie Dello Joio, die hem overnam van Emilie Martinsen. Het succes begon natuurlijk in België, want met Carlos VHP Z werd Nicola Philippaerts Europees kampioen Young Riders en won hij de GP's van Falsterbo en Lissabon. (Bron: Noelle Floyd)


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions